Treball i Compromís

(Crònica d'en Rubèn Garcia)

No he tingut pas cap dubte alhora de buscar el títol que encapçala la crònica d’aquest partit, i és que un cop més ha estat un partit treballat de principi a fi.

El rival ha estat un digne adversari, ha començat tancat i ben ordenat amb defensa, el que ha fet infructuòs moltes de les nostre envestides, de fet no ha estat fins ben entrada la primera part, quan en Pite de xut llunyà, ras i col·locat ha obert la llauna. El resultat favorable no ens ha fet baixar la guardia i hem continuat en una línea correcta en quan a concentració i motivació. Aquest esforç, en comptes de veure's reflectit amb el segon, ha esdevingut l’empat del rival, i amb aquest hem arrivat al descans.

A la represa, l’equip a sortit amb una motivació digna del líder i ha passat per damunt d’un contrincant mancat d’idees. Minuts màgics on s’ha jugat, s’ha disfrutat i on sobretot s’ha sabut plasmar sobre el marcador aquest “jogo bonito” amb tres senyors chicharros. El 2-1 ha estat obra de l’apisonadora Cesc que aprofitant una deixada del Pite i sobre el vèrtex de l’àrea gran ha estripat literalment la bimba (m’han dit que l’arquer encara la busca), el 3-1 ha estat obra d’un servidor que amb ràpid contraatac i de fort xut ha batut al porter i el 4-1, no podia ser sino, del nostre golejador, l’extraterrestre Pite que tot allò que caça ho fa entrar entre els tres pals. Però tot el que comença té un final i el nostre estat de gràcia no n’ha estat una excepció, l’adversari s’ha recomposat i a empentes i rodolons s’ha col·locat amb el 4-3 a la butxaca. Un altre cop tornaven a sobrevolar els nostres fantasmes quan, tal com l'au fènix resorgeix de les cendres, ens hem reafirmat com a líders invictes, amb la sentència de la nostra ametralladora Pite que ha marcat el match amb el 5è gol i el tercer del seu compte particular.

Destaquem la formidable tasca defensiva d’en Robles, que tot i unes afeccions gripals, ha treballat formidablement. La incomensurable tasca com a porter de l’Eduard, que tot i encaixar una vaselina ha fet auténtiques parades d’escàndol. I no podem deixar de destacar al gladiador Joel que sense cap mena de dubte avui ha signat la millor actuació d’aquest inici de lliga, amb un bon joc d’equip i lluitant totes i cadascuna de les pilotes dividides.

I destaquem també, però malauradament de forma negativa la falta de compromís d’alguns del nostres companys. Comentari que lluny de voler ser sagnant o feridor, té com a objecte fer reflexionar a qui s’hi senti aludit.

Som els millors.

Força Banxui

12 comentarios:

Robinchel dijo...

Ruben, m'has deixat impressionat amb la teva crònica, la veritat és que no es podia haver resumit millor el que ha estat el partit! A l'equip tenim un president - entrenador - jugador i ara també un jugador - periodista!! Podríem dir que també tenim un ronaldinho, jugador de dia i de nit. Bé senyors una abraçada, aneu entrenant tot lo que pugueu i ens veiem el cap de setmana que ve per tractar de que la ratxa del Banxui segueixi fent història!!

Mark dijo...

Ep hola nois, enhorabona pel partit d'ahir.
A mi em sap molt greu no haver vingut però em va sentar algo fatal dissabte i ahir al matí estava amb una terrible gastroenteritis que gairebe no em deixava sortir del bany. Però no patiu pel meu compromis perque crec que d'això a mi no men falta, i el cap de setmana ja estaré al peu del canó com tots vosaltres.
Visca Banxui!!!!

Mark dijo...

PD: Robbie!!! si pots fitxa al Pau Papau!!!! és la peça del puzzle que ens falta (i a mes és un tio de puta mare), a part del tercert tauró, el gran.

Pite dijo...

Bon resum de partit, però a mi tambe m'agradaria destacar l'actuació de l'incombustible Ruben, encertat tant en defensa com en atac(1 gol i 1 assistencia en l'ultim partit), i la de tots, en que per la meva part es un honor jugar amb aquest equip que destaca per ganes i per jugar com un bloc.

PS: Aquest diumenge mi posare jo de porter, aixi k vull veure als defenses en bona forma, jejeje.

Francesc dijo...

Grandíssim partit el de diumenge i grandíssima crònica la del Rubèn.

Per lo de fitxar un porter Roby, és veritat que ens aniria bé però, som molts jugadors a l'equip, i recorda que falten en Iago, en Nete i l'Alberto.

Robinchel dijo...

Els que vam guanyar l'altre dia portaven 3 victòries i 1 derrota, eren dels bons!!! Abans he estat mirant la classificació fins a la jornada 4: http://esportlleida.com/clafusa.html
Aneu revisant la classificació. Hi ha 2 o 3 equips més que deuen de ser bonets, perquè només han perdut un partit.

Ens veiem el Diumenge que ve: Força Banxui!!!

Juan dijo...

Hola a tots els components de l'equip.

Malauradament estic atravessant una mala ratxa de salut desde mitjans d'agost que va començar amb una afecció a l'ull esquerra i segueix ara amb una inflamació d'unes articulacions de la zona del sacro.

Sense voler entrar en rotllos mèdics, dir-vos que ambdúes afeccions, per increíble q us sembli, estan relacionades, i que per desgràcia m'estan fent la guitza a base de bé.

Sóc el primer amb ganes de formar part d'aquest equip, però estic en condicions de dir que no se si tan sols em podré arribar a estrenar, ja que tota aquesta merda que arrossego va per llarg.

Els màxims ànims a tots, espero poder veure-hos aviat.(Si Déu vol)

Mark dijo...

Ànims Campeón!!!! esperem que hi hagi sort i haviat estiguis amb nosaltres. Una abraçada!!

Sonseca dijo...

Sacrifici i VICtoria

Són altres dels adjectius que qualifiquen aquest equip on el cap de setmana passat, 6 dels quals varen demostrar que tenien més sed de gols que d'aigua. Valentia, entrega, rauga, en definitiva, ganes de demostrar que el liderat és nostre i que som uns ferms candidats a aconseguir-lo al final de temporada.

Enhorabona a tots aquells que es varen presentar al partit davant un equip que reia al veure els pocs que erem. I enhorabona, també, a tots aquells que per obligacions, oci o contratemps gastrointestinal varen animar a l'equip animicament enviant les seves aures positives cap als sis valents al camp de batalla (rollo Son Goku).

Quina va ser la clau de la nostra victoria? Que cadascú no perdia la seva posició, que si un s'atrevia a anar a l'atac, un altre ocupava el seu lloc. Es va anar rotant des del principi fins al final, ocupant llocs inimaginables: "il Cannavaro" Robles sprintant per la banda amb 38'5 de febre, ocasionant jugades de gol, "El Robinsoe" Cesc, deixant la marca de la casa Lloveras a la cama del pobre central contrari (literalment, es va tornar deixar la pell). L'irreconeixible "Maxi Lòpez Joel", que va actuar en tasques defensives, evitant, fins i tot un gol cantat de l'equip contrari (actualment, amb mal de coll, està entrenant la punteria a cara porta). "El màgic Sheva Piteshenko" que recordava les tardes màgiques del davanter ukranià a San Siro amb la samarreta rossonera. Mai li va importar canviar de posició. Ell sempre demostra què és un crack. El sorprenent "Edu Busquets" que tot i haver encaixat un gol de mig camp, va ser decisiu en la victoria final (va demostrar que un porter no li fa falta llançar-se al terra per parar-se la pilota). I qui no recorda, l'únic, l'inimaginable, el qui ningú pensava que vindria, el qui va deixar de banda una excursió, planejada fa mesos, per acudir a l'auxili de falta de jugadors de l'equip. És cert, sense ell, ens haguessim acollonit al terreny de joc. Abans de començar va recordar "si partim una cama, partim-ne dos" (en Cesc va ser l'únic que li va fer cas). El Kaiser de Lleida, el Mariscal de la Terra-Ferma, el Napoleó del Banxui el cap de setmana passat: l'insaciable "Indiana Ruben Jones" (va decidir estar a la banqueta des del principi. No perquè li feia pal començar a jugar de matí amb la son a les orelles, sinó per estudiar el rival i veure els seus punts febles).

Aquesta va ser les raó de la nostra victòria. Un esperit gran, un esperit... BANXUI.

PD1: Proposo, en algun d'aquests partits, portar una samarreta blanca amb la frase: NETE ESTAMOS CONTIGO.

PD2: "L'amuleto" que crec que ens ha portat sort en aquests partits ha estat els pantalons-calçotets de l'EDU (ara entenc perquè vas jugar de porter amb ells). Recomano portar els mateixos pantalons per tenir encara més sort. Per la meva banda ho faré a veure si enxufo.

PD3: Sentin-ho molt ROB, sóc d'aquells que creu que no necessita l'ajuda del teu amic. No es perquè em caigui malament, no el conec per cert, sinó perquè som molts i encara han de venir més gent (KAKA IAGO, ALBERTO i NETE).

PD4: Es rumoreja que en BORRAS o en PITE és el porter en el pròxim partit.

Vinga nois fins el proper match.

Iago dijo...

DERROTA CLARÍSIMA PER AL PRPOER PARTIT

Està clar si el Pite es posa de porter no marcareu gols.

I si per contra si posa el Borràs us en fotran un fotimer.

Ànims i que no us pasi res hehehe

Iago

Ps: el 19 de nov torno a les notres contrades

Joan dijo...

Hola,

És aquí on ens xupem les polles?

Bé ara en serio, enhorabona per la victòria!

Nete tio recuperat bé i molts d'ànims t'ho diu un lissiat perpetu, i als demés que seguiu amb el compromís que teniu que així m'entreteniu en el treball! i vosaltres us divertiu!

Joan

Edu dijo...

Joel, els pantalons els seguiré portant perqué sé que et toca els ous i no me'ls canviaré fins que el Xavi no porti els oficials. Llavors te'ls deixaré per a veure si t'estrenes ja... ;) Apa fins diumenge!