Davant alguns dubtes creats poso les fotos reals



Aquí tenim a 2 cracs de l'equip banxui que varen ser reconeguts (per nombrosos seguidors) a altes hores de la matinada en un famós local lleidatà. Segons els seguidors els famosos jugadors es trobaben en un estat que dista molt del comportament que s'espera dels professionals de futbol.

Prensa rosa

4 comentarios:

Mark dijo...

Sisi em de reconeixer que som una mica juerguistes jeje, pero el que hi ha radere meu a la foto és l'autor de l'article i també membre de banxui, i no es comportava precisament com un professional sino com un hooligan australià amb els seus cants mes famosos.
Jejejeje
Venga nois ens veiem el pròxim partit. I a guanyar contra l'Ilerfred que contra tot pronòstic va guanyar al Bar el teu espai, o sigui que ojito.

Robinchel dijo...

Jo també parlaria dels kanguros gafes!!! Que en penseu?? Iago, el pròxim partit te volem a tope perquè serà la teva estrena de davanter!

Força Banxui!!!


QUAN JUGUEM?????????????

Iago dijo...

Jo crec que sóc jo mateix l'ovella negra. La veritat es que ho podia haver fet millor de porter. Estic una mica tocat, espero k per al proper partit ja estigui recuperat.

Força Banxui i les ovelles negres!!!

Edu dijo...

Jajaja, es rumoreja que el de la foto de la dreta es va rapar el cap dies abans per no ser reconegut a altes hores de la matinada i en un estat lamentable...