13 de 15, estem fets uns cracks!!!

Ei família!!!

Estem fets uns autèntics cracks, 13 de 15, 4 victòries i 1 empat. Són números d'autèntic líder. Una altra cosa és el joc, perquè a la pista guanyem a base d'esforç i entrega, i si cal remontar, remontem sense baixar mai els braços!

La crònica te la deixo per a tu Ruben, però una felicitació als 6 irreductibles que ens hem deixat la pell al camp (pite, fran, edu, ruben, joel i servidor). He parlat amb el Marc i m'ha dit que estava indispossat. Ahir no va fer gaire mal però avui s'ha aixecat amb gastroenteritis. Ja m'ha dit que de cara al pròxim partit arribarà a tope!!

I als que avui no heu pogut venir, esperem que per al pròxim partit no causeu baixa, perquè ara més que mai necessitem ser tots per no baixar de les posicions de privilegi!!!


P.D.1: Aquí us deixo unes fotos del dur entrenament al que ens sometem els "defenses" de l'equip, jaja! Quan vulgueu venir esteu convidats!

P.D.2: Ara hi he pensat, el noi que no coneixeu de les fotos és el Pau de balaguer. Va jugar amb mi cada any a la lligueta de futbol sala d'agrònoms. Juga de porter i li dèiem el "Gato". No és un professional però s'ho parava tot. Podríem fer algún xanxullo i intentar-lo colar algún partit, que us sembla?? És molt més bó que qualsevol de nosaltres. A canvi que vingui de Balaguer li podriem deixar jugar gratis. Ja em direu que us sembla, a ell no li he comentat res.

No hay comentarios: