Anàlisi rivals


Tot fent temps per a que arribi el proper partit, us penjo la classificació actualitzada fins a la cinquena jornada per tal de conèixer una mica com van els nostres rivals.

Fent una mica de balanç, podem dir que ens falta per jugar contra alguns dels rivals més forts de la lliga, com serien: Bar Teu Espai, Sada Catalunya i Els Faltats, que fins a la jornada 5 només han perdut entre ells.

Els partits que ja hem jugat han estat les victòries contra Vietnam, Penya Blaugrana, Piscinas (zona baixa!!), Santi Sidos (zona mitja, però eren molt bons) i Encofri (zona alta, també bons). L'únic empat registrat ha estat contra Comercial palma, quarts començant per la cua. Amb això vull dir que hem aconseguit molt bons resultats però contra alguns dels equips a priori més assequibles del campionat, per tant, treient conclusions, no ens hem de creure el fet de líders en cap moment i hem de seguir guanyant els partits pas a pas des del primer minut fins a l'últim, a base de esforç i concentració.

Confio que poguem continuar la ratxa el proper cap de setmana. Hem de ser un fortí i conserva la nostra posició de privilegi, jejeje!!

Xavi, a veure si pots penjar les dates, hora i lloc dels propers partits per anar fent-nos una idea.

I a tot l'equip, a veure si algú s'anima a fer una crònica aquesta setmana i em poso al dia de com va ser el partit.

Aneu entrenant i ens veiem el finde!!!!!!

2 comentarios:

Pite dijo...

Roby torna a estar disponible despres d'una semana de recuperacio, jejeje. Amb la nostra defensa amb: Roby, Ruben, Xavi i Cesc(en moments) el muro es infranquejable. La nota positiva de la jornada per a mi: Xavi, va fer un partit molt ordenat tacticament , i ami veient el partit desde la porteria me va sorprendre gratament, Felicitats. Per cert posa l'horari de la proxima setmana, i aixi ens nem mentalitzant, k sino juguem, jo no baixare. Records a tots k sou uns cracks.

XAvi dijo...

Merci tio, pero el crack es el robinchel al radera, jo intento fer tot el ke puc.

Endavant banxui!