1-0 Llastima. Però encara estem a la pomada!!!!!

Una llastima el resultat final, oportunitats no n'han faltat i el seu porter val a dir que ha fet un partidas.

Avui fent una reflexio més en fred, no ha fallat ni les rotacions, ni els temps en pista, sino simplement mai hem jugat amb ritme, ens ha faltat molt ritme de joc.

Vull dir ke pensant tot ki ha jugat menys ha estat el joel amb 15 minuts i si fa o no fa el marc a jugat el mateix, l'edu uns 20 i mes o menys com el billy i potser una mica mes el roby i el iak. Ho dik pq ara me'n recordo de quan he fet tots els canvis i se el temps ke ha jugat cada un. Esta clar ke el pite, el oriol i el fran han jugat mes.

Jo penso ke avui ens ha passat que ens hem obsessionat en els punts i no en el rival. Ens ha faltat mossegar i serenitat. Avui hem perdut simplement per mentalitat.

Hem de apendre que hem de respectar a tothom, que no tenim cap punt guanyat i ke tots aportem, i repeteixo tots. Però cada u, té unes qualitats que kuan les explota, ajuda el eqùip.

Jo he sigut el primer que no ha posat la intensitat suficient des de la banda, pq confiava que en quansevol moment marcariem.

Nois som un gran equip, pero no som makines. Recordar ke enkara seguim a la pomada i jo lluitaria fins al final.


KOMAK!!!!!!

8 comentarios:

Billy dijo...

Xavi, tens tota la raó, no ho podies dir millor.
Ara a pensar en els 3 partits que queden!

Robinchel dijo...

Ei equip/amics!!!

No passa res, és esport i ja se sap que podem guanyar o perdre.

Sigui com sigui estem fent una molt bona temporada, i estem vivint els caps de setmana amb molta intensitat i la setmana amb molta expectació gràcies a l'equip! I el més important, que ens ho estem passant molt bé!

Segurament el partit d'ahir no el vam sapiguer jugar, del primer a l'últim. Ens el van plantejar d'una manera totalment diferent als anteriors i no vam trobar manera d'obrir la llauna. Quan acabi la lliga, quedem tots i parlem de tàctiques, posicions, maneres de jugar individuals i col·lectives i intentem aprendre de tot plegat per a l'any que ve.

Ara ens queden tres partits i les opcions estan intactes. Per tant, ja passem pàgina d'aquest divendres i ens motivem tant com poguem per afrontar amb la màxima intensitat el partit contra l'Encofri sense pensar ni en la classificació, ni en els punts perduts ni els que ens fan falta. Simplement sortim a jugar, a donar-ho tot com sabem fer, i si al final el resultat ens acompanya doncs millor que millor. I si no, sempre ens quedarà la tranquil·litat d'haver-ho intentant fins al final!

I per a aquests 3 partits que ens queden és molt important que hi siguem tots fent pinya, més que mai, tal i com ha estat durant tota la temporada!

Així que no hi penseu més en aquest partit, aneu entrenant si podeu i penseu de ser-hi tots el proper dissabte per a saltar al camp amb la màxima motivació e intensitat!!!

Ànims komakianos que no passa res!!!

Edu dijo...

Xavi, segurament no t'en vas adonar peró jo vaig jugar uns 8 MINUTS en tot el partit, ja que a la segona part no vaig sortir fins després del seu gol (quan faltaven 1 o 2 minuts pel final) i en la primera part aproximadament 7 minuts (el temps que va passar entre que vaig entrar pel Billy i sortir pel Marc). En la resta bastant dacord.

Pite dijo...

Ei gent, es van tancar molt be darrera i nosaltres no vam saber portar el ritme. La meva opinio esk em de fer canvis am mes frequencia. Jo dirvos k es cert vai jugar bastant, poc mes de 30 minuts, pero esk els vai jugar tots seguits, i crec k no auria de ser aixi.
A part daixo donarvos la bona noticia k la setmana pasada el fermafix va guanyar al met body gim 4 a 3. Aixi k sense cap mena de dubte depenem de nosaltres mateixos.
Despres duna baixada sempre ve una pujada, esperem k comenci la setamana k ve.

Iago dijo...

Primer de tot dir que estic totalment compromes amb lequip i ambla figura del entrenador.

Pero crec que fa falta mes autocritica, d-oportunitats en vam tenir molt poques i vam tirar la majoria del partit a les escombreries. Les rotacions van fer pena -feiem un canvi cada 10 o 15 minuts- quan era evident que el partit estava mes que encallat. Aqui es quan es veu si un entrenador sap llegir un partit i sap arreglar-ho tacticament per poder-nos dur cap a la victoria.

No es va intentar mai canviar la dinamica ni el ritme del partit on el Nayox s-hi trobava molt comode.

Resultat: Una victoria tactica aclaparadora del Nyox, perque de calitat i forma fisica els hi donavem un bany.

Nomes esperar que s-aprengui dels errors per poder aconseguir l-objectiu de primera.

Salut i forsa komak

Pite dijo...

Ei gent a surtit la clasificacio ja, i encara estem alla. EL problema esk san deixat de sumarnos la vicatoria contra el boscos i contrala flor de vimbodi.
http://esportlleida.com/clafusa.html

Francesc dijo...

Roby hauries de parlar amb el Montull per demanar-li perqué tenim dos partits guanyats no comptats. Aquest tio no sap ni sumar

Pite dijo...

eis gent dema partit clau clau clau partit de sacrifici per lekip, val kualsevol resultat menys la derrota aixi k ens em de sacrificar tots i jugar lo qe toca, ki no jugui be al bankillo i punt, no sa de tirar a la basura tota la temporada per un partit. soc el primer k diu k si no jugo be, k el k faci de mister m canvii per donarme un toc datencio pk jo prefereixo guanayr aket partit jugant 5 mts i no fent kap gol, k perdre elpartit i fer 3 gols i jugar 35 minuts. sa de guanayr si o si, aixi k dema tots a fer ekip i punto. somi komak