El proxim partit promet ser una serenata!!!


6 comentarios:

Pite dijo...

Ei gent contra el perruqueries clas ki serem? EL retorno de Marc Vila es pot retrasar ja k porta 3 dies al llit fotut am angines.
Pero weno lo k us avia de dir k es un partit MOOOOLT IMPORTANT, si guanyem ens posem a 2pts del lider, i si perdem ens kedem a 8 del lider ,aixi k vosaltres mateixos es un todo o nada. Aviso k aket partit el vull guanyar si o si, si me de partir la cara me la partire i si me de partir una cama tambe. HEM DE JUGAR TOTALMENT AMB EKIP I ORDENATS EN DEFENSA K JUGAN AIXI ES QUAN DESTROSSEM ELS RIVALS. Avere si ve el Cesc k esta amb un nivell de forma EXTRATOSFERIC, fora de l'abast de qualsevol jugador de la lliga afusa(aveure kin jugador de la lliga defensa i corre tant com ell,... i a sobre enxufa una burrada de gols, avere si aprenem d'ell l'esperit de sacrifici)ja k en defensa tenim els fenomens Roby i Alberto k estan fotuts(uns altres dos k les paraules ekip i sacrifici les entenen a les mil maravelles). Despres avere si l'Edu respon am un bon partit com ens te acostumats(no em ve en ment cap partit dolent de l'Edu,ell sempre actua am un nivell minim de notable) , i el Billy, avere si ens torna a deleitar amb un recital de futbol com el de la setmana passada(com diria el Puigcercós :Espectaculaaaa!!!) i no es un miratge lo k vam veure.
I la resta de jugadors k no se ki vindran pk aki al blog no escriu ni deu, a posar-se les piles, k sa de guanyar si o si, repeteixo ki no se trenki la cara,m'emprenyare (aviso am antelacio).

PS: Saveu algo de l'oriol? no le anomenat abans pero tmb es mereix un reconeixement pel partit de la setmana pasada.

PS-2: Algu sap algo del Iagotron??

Pite dijo...

PS-3 el perruqueria clas podra parar el trio Lloveras?? Les cases d'aposten apunten k entre tots 3 faran 5 gols, sera vritat? ajjajajajaj k motivat k estic

Iago dijo...

Jo estaré a tope. Ultimament no estic encertat de cara a porta. Pero fisicament i en tema d'assistències estic en plena forma.

Billy dijo...

Iago, en temes d' assistències? Assisteixes al Toni i al Robi al pis quan tenen una urgéncia per la nit...? jurjur

Billy dijo...

Molt bé Pite, ets un Lloveras hiper-motivat. Dir que estic totalment amb tu, a tope, si jugeum com sabem guanyarem. Qui estigui al camp, a pujar a l' atac i baixar a defensar a saco i quan no pugui més, canvi.
I sobretot, AL LORO! que NO ENS EMBAUQUIN, que s' ha de guanyar!

Robinchel dijo...

La veritat és que la tripleta Lloveras s'ha fet notar!! Felicitats als 3 cracks!