KOMAK 13 - PISCINAS 1

Victòria contundent del Komak contra un Piscinas plagat de baixes i molt diferent de l'equip de la primera volta. El Komak també ha tingut nombroses baixes que haguessin suposat molts problemes en cas de tenir un partit molt igualat.

Tot i això, ha sigut un partit molt plàcid des de l'inici. L'equip ha sortit molt concentrat i s'ha posat 3-0 en només dos minuts. Després d'això el partit s'ha igualat bastant més, amb ocasions per part dels dos equips, arribant-se 5-1 a finals de la primera part.

Al començament de la segona part el Piscinas ha sortit molt motivat per escurçar la distància, però el Komak ha matat el partit als contratacs i s'ha posat ràpidament 11-1. A partir d'aqui amb el partit totalment trencat, el Komak ha baixat un parell de marxes. El resultat final 13-1, ha sigut del tot merescut, gràcies a la concentració dels cinc jugadors presents al terreny de joc.

A destacar al partit, l'actuació del porter Oriol que ha parat tots els un contra un i també el nou estat de forma de Billy que s'ha trobat molt còmode al camp i s'ha posicionant molt bé al terreny de joc.

Jugadors:
Oriol (porteràs)
Edu (1 gol)
Billy (3 gols)
Pite (6 gols)
Cesc (3 gols)

Banqueta:
Alberto (Lesionat, no ha forçat, esperem que es recuperi aviat)

Entrenadors:
Xapits (Aquests talons!!!)
Roby (No forcis!!!)

9 comentarios:

Pite dijo...

Si si ha estat un partit molt estrany, ja que en 3 jugades d'atac el Komak s'ha posat 3-0. La concentració dels 5 jugadors del Komak ha estat clau, tan per evitar que ens escurcessin la diferencia com per augmentar-la. El partit a partit del 7-1 s'ha trencat pel rival, i aquests han baixat el seu ritme. Des d'aquí felicitar el porteras que hem tingut(Oriol) que su a parat tot, el Cesc que
ha tapat totalment al seu davanter, i al Edu i al Billy per la feina d'equip espectacular que han realitzat. La clau ha estat la quantitat de pases i parets que hem realitzat. Gran joc d'equip sa vist. Ara a guanyar el seguent partit que es una altra final.

Robinchel dijo...

Fantàstic cracks!!!

Avui heu jugat un partidàs! I n'han caigut 13 però si haguès fet falta per golaverage en podien haver caigut tants com haguéssim necessitat.

Ara toca jugar el proper partit amb la mateixa motivació i concentració! Ens queden 8 finals. Anem partit a partit, sense fixar-nos en la classificació, i si al final de la lliga estem a dalt, perfecte!

Aneu entrenant si podeu, que la forma física ho és tot, i si no pregunteu-li al Billy que està com un toro!

Espero els vostres missatges cracks!!! Fins aviat!

Billy dijo...

Ei cracks! Com dieu el partit va sortir perfecte, golejada i bon joc. El Pite com sempre, enxufant sense parar, Edu i Fran també a tope i el porter parant-ho tot. Tenir en compte que vam comptar amb l' inestimable suport del Xavi i el Robi des de la banda.
Hem de seguir en aquesta línea i sobretot mostrar-nos com un equip, així segur que sortiran les coses i treurem els partits endavant.
Vaig sovint al gim en vistes a l' equip, estar bé físicament per donar-ho tot als partits; espero agafar el to abans que acabi la lliga!!
Ens veiem el finde, FORÇA KOMAK!!

Pite dijo...

els del komak sou uns gays, vaya panda de motivats kesteu fets. Sou mes pakets k .....

Com k cada dia u llegeix menys gent aixo, jejejejejjeje

Francesc dijo...

Pite t'han suplantat la personalitat!!!

Salut i perd el temps a un altre lloc.

XAvi dijo...

Pite envia'm un nou mail, i aixi el pavo aket no podrà entrar.

Pite dijo...

K sóc jo k us e enxufat una broma homes, jaja esk com k ningu escrivia havia de fer alguna xorrada, jajajja.
Enga cuideuvos craks

Robinchel dijo...

Pite és el festuc mecànic!!

Pite dijo...

MARC VILA torna a l'equip!!!

Marc #7:
Ei xente després d'acabar exàmens i d'estar per Londres i Tolouse ja tic a Lleida, xo amb un acostipat de cavall. Espero recuper-me pel proxim partit i reforça una miketeta l'ekip. Per cert vaia pallissa contra piscinas, moltes felicitats ekip!!!!

Espero estar amb vosaltres dissabte a les 8. A kuidar-se.
PS: Xavi el Marc no s'en recorda de la contrasenya