BOMBA INFORMATIVA - MITJA PLANTILLA DEL KOMAK EXPEDIENTADA


I l'altra mitja no sabem on para!!!

Es preveuen dures sancions per a tots els integrants d'aquesta foto, que van assistir a la festa sense permís del míster.

El partit..... aquest divendres a les 21 hores! Poden haver novetats a la alineació en funció de les sancions, que poden ser exemplars!!

Iago, Fran, Pite, Oriol i jo vindrem directament, que a les 19 hores sortirem com un coet de Barna!

Força KOMAK!!!

13 comentarios:

Mark dijo...

Venga divendres tots a punt!!! Per cert penseu en portar la segona indumentaria de lequip pk juguem contra els k porten la mateixa camiseta i juguem a fora.

Billy dijo...

Lamentable: La filtració d' algun membre de l' equip a la prensa sensacionalista. Està clar que algú ens ha embaucat, hem d' estar AL LORO!!!
Així que divendres a guanyar si o si, queden 4 partits i si surten bé les coses, la festa s' haurà de reeditar.
Això és una festaaaaa

Robinchel dijo...

Hem d'anar partit a partit!!!! El d'aquest divendres serà MOOOOOLT complicat, perquè van sisens i venen d'una dinàmica guanyadora de bastants partits!!!

Hem de donar el màxim en les quatre finals que queden, i si al final tenim premi, us aseguro que deixarem la festa de dissabte (la festa de les festes) en ridícul!!!

Força KOMAK!!!

Iago dijo...

Així m'agrada, molta motivació i el toro caput.

Per superar la festa de les festes Robi t'ho hauries de currar molt. Només unes Brasilenyes i jacussi ho podrien superar.

Saluti

Iago dijo...

Mamons, poseu la classificació o almenys el link!!!

Robinchel dijo...

Encara no l'han publicat!!!!

Pite dijo...

k raro k akesta setmana tardin tant a actualitzarla. Ultimament la actualitzaven dimarts ala tarda, i avui dijous a les 4 i mitja encara no esta, nuse. Roby dema a les 7 estare a la parada de ... palau reial aket cop xD

Sonseca dijo...

Noticia:
Diari SPORT sempre amb l'Espanyol

En declaracions a una roda de premsa i acompanyat dels seus dos advocats, Joel nega rotundament qualsevol involucrament amb la festa de Barcelona. "No hi ha proves palpables" que el 9 del Komak estigués en aquella celebració. Ningú el va veure, ni reconèixer, per la festa.

Per altra banda, el jutjat número 13 de Lleida ha obert una investigació contra els dirigents del Komak: Jordi Robles i Billy, per una possible corrupció a la tesoreria del club. Jugadors de la plantilla, que no han volgut revelar els seus noms, han denunciat a la directiva, perquè eren els propis membres de l'equip que pagaven als arbitres i no els dos directius. Pel que ha pogut saber SPORT, Rob y Billy no agafen el telèfon i com diu la dita: qui calla, atorga, dos homes pessants del Komak passarien de ser considerats pressumptes, a culpables directament. Dos homes més continuen en busca i captura per la guardia urbana per robatori de fondos monetaris del club Komak. Es tracta dels dos porters fitxats a principis de temporada però que ara esta "en paradero desconocido".

Sonseca dijo...

Per cert. Com abraçava en ROB. Tan carinyosament.

Robinchel dijo...

Darrere de la careta del Joker (i del somriure del pallasso) s'amagava un dels més sanginaris delinqüents que és va introduïr a la festa "a la americana" de carnaval com si fos l'assasí de la màscara de Scary Movie.

Que no us embauqui!!!!

Iago dijo...

Aquí veig molt de corrupte.
Moció de censura!!!!
Al final us quedareu com el Nuñess del Cracovia, malparits!!

Per cert encara que no hagin posat la classificació doneu el puto link!!

XAvi dijo...

A la grada!!!!!!!! Sancions mal parits1!!!!! Això es un escandol!

No passa res joel, el nostre bufet de abiogats, Laporta & Arbós Advocats Associats, fara que no ens enbauquis!!!! A la presó els assessins!!!!

Avui equip titular:

Porter: Marc
Defensa: Xavi
Banda dreta: Edu
Banda esquerra: Vila
Devanter: Ruben

Grada:
Roby
Joel
IAgo
Fran
Borras
Pite
Oriol
Billy
Alberto
Toipe
Bosch
Caputxeteta vermelleta

Billy dijo...

Som com Ronaldinhos KOMAKIANS. Ara estem en la fase de necessitar festa i patxo per rendir. L' any que ve quan entrem en recessió ens traspasseu a Encofri i tot arreglat, els torrats fora de l' equip, ensorrem a la púrria rival i sanegem les arques del club, tant greument afectades com sabeu per la corrupció.
Força Komak!