NOTÍCIA D'ÚLTIMA HORA: CONFIRMAT!!!



PITE PICHICHI DE SEGONA


TEMPORADA 2008/09



Enhorabona crack!!!!




Actualitat KOMAK:
- Mowy i Bilardini han pagat la inscripció per l'any que ve a Segona!!
- Cal decidir quan fem un sopar per parlar d'estil de joc, fitxatges i preu de la nova temporada!

6 comentarios:

Sonseca dijo...

Vaig anar a pagar al Montull la inscripció per l'any vinent. En principi jugarem tots els dissabtes a les 20:00 hores, pero de ben segur que jugarem a segona a no ser que algú de primera se'n vagi. Així tan clar m'ho va dir. Que lo dels gols era una història nostra y que mai havia contat gols, sino punts. Vamos que fa pujar a qui li dóna la gana. La inscripció va costar 240 euros, 30 auros per cada 1 dels 8 jugadors que havien de tenir la mútua. Jo tinc mútua. Vaig haver de posar 50 euros més. A on vull anar parar, que algú hem deu pasta o se'm desconta de la temporada vinent.
S'hauria de fer un sopar per tal de decidir que farem la temporada vinent. El savi Albert Farre, que me'l trobo sempre a l'Ekke, va fulgurar, dins de les seves divagancies intel·lectuals la següent primícia: "HEU DE SABER DIFERENCIAR SI EL QUE VOLEU ES JUGAR PER PASAR L'ESTONA O PER COMPETIR" Invito a tots els que llegeixin aquesta frase a pensar en ella y guardar-se els possibles atacs-defenses al futurible sopar que celebrarem. No fa falta omplir tot aquest apartat amb insults i recordatoris familiars. Les condicions que proposi tothom també les invito a guardar-se-les fins al sopar. Que per cert, quin dia es ? Tinc una serie de persones que els hi interesaria jugar al nostre equip i que els podríem posar a proba fent un partidet un cap de setmana d'aquests o sinó que vinguin els dimarts a les 19.00 hores a Can Rubies on el el Billy i jo anirem a entrenar amb empleats de la Caixa Catalunya.
Aixó sí, de cara l'any vinent, crec que tots estem d'acord, hi ha d'haver més interés de part de tots els membres, s'ha de definir la situació de l'equip i proposo tornar a fer una pretemporada a la Vall de Vianya amb passejades a les dos de la tarda de 5 quilómetres i caçar balijes a partir de les dotze de la nit.
Força i honor.

Pite dijo...

Merci a tots per aquesta temporada. Llastima de no quedar entre els 3 primers, però bueno, els 44 pts k em aconseguit els haguessim firmat abans de començar la temporada.
Ara a esperar k ens posi a 1a.
Ens veiem

Robinchel dijo...

jajajaja, molt bona Joel!!!!

caçar balijes és un entrenament molt complert per començar l'any amb bon peu!!

Sobre els diners que has pagat de més, no et preocupis que el club te'ls tornarà, per això cap problema!!! O sinó, quan definim quan hem de pagar tots, tu pagues 50€ menys, una de dos.

Si, hem de fer un sopar per planificar com hem de jugar i a qui hem de fitxar, ja que crec que necessitarem ser bastants.

Ara som segurs (espero):

- Bilardini
- Edu-cat
- Franchesco
- Iagotró
- Joel Mowy
- Markus
- Oriol el gato(contem que ve a 1 de cada 3 partits)
- Roby (confio estar bé per jugar)
- Xavi (el nostre Guardiola)

7 jugadors, 1 míster i un porter al 50%!!!!!

Jo votaría per 2 porters i 10-12 jugadors, sincerament.

Prefereixo fer descartes a venir 5 alguns partits i fer la gran matada, que ja ens coneixem.

Per mi el sopar quan vulgueu, que us sembla el 12 o 13 de juny??? No sé si al Marc no li anava bé?? Digueu dates!!

Francesc dijo...

Felicitats Pite!!! Quan voleu fer el sopar(dinar?

Iago dijo...

Molt bé Pite!!
Has estat el crack de l'equip s'ha de reconèixer

Iago dijo...

I el sopar?