TEMPORADA 2009 - 2010

Komakianos, un any més estem a punt d'inicar la lliga. Aquest serà l'any més difícil i exigent, ja que jugarem a primera!!!

Us passo el número de compte del Komak (no és el meu, eh!):

2013 1631 19 0200115523

Feu les vostres aportacions i donatius. Si coneixeu algun mecenes que vulgui colaborar, li podeu passar el número de compte sense problemes.

Hauríem d'haver ingressat tots els veteranos abans del partit d'entrenament, així podem ficar en comú quants diners ens falten!

Fins aviat cracks!!! Força KOMAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 comentarios:

Francesc dijo...

He parlat amb en Marc Bergés. Anirà a demanar de reservar el camp.

Escolta Roby, tens el telèfon del Marc Vila?

Robinchel dijo...

No, no el tinc. Li haurem de demanar al Pite.
A veure si feu un bon entrenament el cap de setmana!!

XAvi dijo...

Jo he parlat amb el Marc Vila i diu que es retira definitivament, despres he parlat amb el Ruben i tot i que no m'ha confirmat al 100% esta calent el seu fitxatge.
D'altra banda estic gestionant la incorporació de dos craks, els dos estan interessats, ara els hi he passat les condicions economiques i estem a punt de tancar el fitxatge.
D'altra banda la directiva del Komak esta negociant amb el gran porter Joel Chillaron per a que passi a ocupar la plaça de porter de la porteria komakiana 2009-10, el senyor Chillaron ha fet les seguents peticions:

- Uns guants nous
- Una samarreta de porter nova al seu gust

Tot a pagar el komak, aixo li he acceptat.

Hi ha una tercera premisa en la negociació que ha de acabar de decidir el Tesorer del equip ja que demana:

- 15 o 20 euros per partit

Aqui podria entrar el Fransesc i amb tota la delicadesa del món dir-li que no li podem pagar aquests diners, tot i que jugarà molts mes minuts de porter que de jugador, degut a que es mil vegades millor com a porter que com a caçagols del Komak, apesar de que la temporada passada va marcar 3 o 4 gols.

Senyors insistim al gran porter Joel, pq es decideixi a signar com nou "Goalkeeper"!!!!

Chillaron porteron!

Seguirem informant

Francesc dijo...

Les pretencions econòmiques del porter Joel per cada partit (15-20€) están una mica allunyades del que es pot permetre l'equip. Tot i això crec que si estigués interessat s'ho pot pagar amb espècies d'algun dels davanters o entrenadors del Komak.

Joel si fossis porter jugaries més del doble del que jugues ara. Reflexionem-hi!! Si us plau reflexionem-hi!!

Xavi, necessito el telèfon del Marc Vila pel tema de la samarreta.

XAvi dijo...

jo no tinc el seu phone, i parlo pel facebook. Si el veig li comento o li deixo un missatge.
Reflexionem-hi!!Reflexionem-hi!!Reflexionem-hi!!Reflexionem-hi!!

Robinchel dijo...

Pel que fa al Ruben , seria una molt bona incorporació sempre i quan es comprometi a venir, jo voto per que vingui si està convençut.

I referent al tema de qui farà de porter titular, el que està clar és que qui es possi de porter passarà de ser un jugador més a ser el crack de l'equip, jugant 50' per partit i convertint-se habitualment en el jugador clau. És una plaça de titularitat garantida i d'una importància cabdal! No sé perquè ho veiem com algo dolent fer de porter si és la posició més important per a l'equip i alhora la que requereix més qualitat. Jo si en sapigués, em demanaria la plaça per tota la temporada.

Aneu pagant morosos, que queden pocs dies per començar la lliga!!!

Billy dijo...

Notícia d' última hora.

Juguem dissabte dia 26 a les 20:00 al pavelló. El debut és contra Construccions Pallejà

D' altra banda comentar que la gent que queda per pagar no se a que espera, perquè ho saben de fa dies. Demà s' han de portar els diners al Montull i si no ingressen els que queden, no ens arriba.

Marc Borràs dijo...

Ei nois, primer partit de lliga dissabte 26 al pavelló de can rubies