KOMAK 6 - BAR CAPPONT 3

TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA!

Seguim guanyant partits, encara que avui, a pesar de no patir en excés, ens ha faltat intensitat.

Jugadors:

- Billy (1 gol)
- Buki
- Edu
- Fran (segon entrenador)
- Iago (2 gols)
- Jowy
- Marc Borràs
- Marc Vila
- Mele
- Pite (2 gols)
- Roby (1 gol)
- Xavi (entrenador jugador)

Afició:

- Mercè
- Mireia
- Montse
- 2 colegues del Pite

Hem d'intentar no perdre la ratxa!!! Proper partit operació Piscinas amb pont aèri Lleida - Barna!

Fins aviat!!!

7 comentarios:

XAvi dijo...

Felcitats amics! A mig gas liderant la segona divisió. Però com bé diu el roby hem jugat excessivament relaxats En propers partits hem d'apretar l'accelerador.

Siusplau digueu qui falla el proper partit.
Ep! La setmana que bé, hem sembla de puta mare la festa, però es pot estar als dos llocs, per tan us animó a agafar el pont aeri.


D'altra banda, m'agradaria felicitar en Marc Vila, Pite un molt bon fitxatxe, has jugat de puta mare. Ens ha surtit un dur competidor al mig del camp. Bó i sacrificat: m'ha tocat la loteria del Komak(només hem falta la panera!).
Mele sento no poder-te felicitar massa, però la veritat es que t'has aburrit força... Però apuntes maneres. Comptes amb la comfiança de tots!

Per últim dir a l'amic Joel i als seus detractors(de la meva filosofia): A mi m'agrada el Joel Killer, el puta sempre pilla alguna pilota suelta i la clava!(i borras no ho dic per tu, sino per + d'un ke m'ho han comentat.

Una abraçada a tots seguim en la ratxa! I feu el puto favor de posar coses al blog ke sempre es divertit trobar-si coses. Mamons!

P.D: Marc Vila i Mele, passeume els vostres correus que us donaré d'alta al blog: xavier@banxui.com

XAvi dijo...

Ei algú té alguna imatge o idea ke vulgui posar al capçal del blog? Ho dic perque toca reedissenyar-lo i qui tingui alguna idea jo li faig.

Es val tot...

Francesc dijo...

Enhorabona per la victòria equip!!!
La veritat que no hem jugat un molt bon partit avui. Hem d'estar més atents i ser més agressius en el camp. El que compta de totes formes és la victòria.

Com vaig dir al terreny de joc a partir d'ara crec convenient fer convocatòries aleatories. És a dir que la gent vagi descansant alternativament. Tothom se n'ha adonat que jugant tants pocs minuts no es pot entrar en joc adequadament. 8 jugadors de camp per als partits és suficient i ideal.

XAVI hem de fer un BLOG TANCAT per a l'equip en el que cadascú vagi posant les seves disponibilitats i dies on podrà estar present al terreny de joc. Per a tractar aquests temes de forma més eficient.

Jo com a amfitrió de la festa de la setmana que ve (en la qual tots esteu invitats) no podré venir al proper partit. Tornaré a jugar amb l'equip amb totes les forces d'aqui dues setmanes davant el Perruqueria Class.

Salut i Bon Rotllo.

Pite dijo...

Eis que la gent vagi comentant si vindrà al partit o no:
Jo confirmo que vindre i el marc vila també, el problema es k el david (porter) continua lesionat, i el mele(porter) no ve a lleida akest cap de setmana, aixi k algu s'haura d sacrificar. Salut

Pite dijo...

Classificació actualitzada:

http://esportlleida.com/clafusa.html

Mark dijo...

nem liders!!! s'han equivocat pero realment nosaltres per gol-average som liders

Robinchel dijo...

Jo vindré! I després de un breu descans a Lleida, cap a Barna de festa!!