KOMAK 4 -2 FERMAFIX

2a victòria del Komak, i continuem invictes,
aquest es el camí, això si s'han de pulir molts detalls encara.
Quin pes de sobre ens hem tret guanyant al fermafix.

1a part 0-1
2a part 4-2

Jugadors:

- Billy
- Edu (1 gol)
- Iagotron (2 targetes grogues)
- Jowy
- Marc Vila
- Pite (2 gols)
- Ras
- Robinchel
- Alberto (1 gol)
- Mele (porteràs)


Ps: invito a que algu faci una crònica
Quan pugueu pengeu l'horari del pròxim partit

5 comentarios:

Mark dijo...

Pite el pròxim partit, dissabte 11 d'octubre a les 16:00 de la tarda al exterior de can rubies
Ja parlem.

Robinchel dijo...

Som uns cracks!!!

Hem de seguir així i no perdre la concentració!!

Francesc dijo...

Felicitats pel partidàs. A veure si continuem així.

Mele, gràcies per venir, t'esperem més partits.

El Festuc Mecanic dijo...

Enhorabona amics!!!
Despres de tant temps, heu pogut gaunyar el Fermafix. Estem molt agraïts de haber estat durant tant temps als vostres pensaments. Llastima, pero, que aquest dia ens agafesiu en quadre, si fins i tot va tindre de jugar el nostre estimat entrenador! Pero be, esperem que per la tornada, puguem comptar amb les quatre baixes que aquest partit no van puguer vindre.

De totes formes, ja que feu referencia a aquest historic triumf, permitiu-me de fer la cronica, per a que tothom pugui gaudir d'aquest gran partit del torneig AFUSA.

1era part.
Domini avassagador del Fermafix, que toca i toca i toca, sense que el Komak dispossi de cap ocasio. Han de mirar la pilota de lluny. Fruit d'aquest bon joc arribar el primer gol, amb jugada personal del numero 11 del Fermafix, que amb la inestimable ajuda del porter del Komak, fica la pilota entre els tres pals d'un fort xut. 0 - 1.
La primera part continua amb aquesta tonica, el Fermafix domina i el Komak les veu passar, dedicant-se a fer xuts llunyans sense cap perill.

2ona part.
Ferits amb l'orgull, el Komak es dispossa a fer el que calgi per intentar remuntar el partit, i treu forces per intentar resoldre la situacio.
Llavors arriba la jugada clau del partit, en una jugada sense aparent perill, el jugador numero 6 del Fermafix reb un cop de colze als mateixos morros, i queda estabornit. Amb una elegancia fora del normal, el jugador del Komak, es dona conte de la situacio i molt esportivament, llança la pilota fora. Ah, no, perdo! continua la jugada i sol davant del porter, la clava. 1 a 1. L'arbitre es consultat, i la resposta es que no ha vist res, i que segurament, el tall al llavi del numero 6 del Fermafix, el portava de casa. Continua aixi el partit.
Els jugadors del Komak veuen que avui si, avui es pot derrotar el Fermafix, i continuen atacan sense pietat. A la següent jugada, la segona polemica del partit. Internada d'un jugador del Komak dintre de l'area, el jugador numero 7 del Fermafix que es llança per la pilota i l'arbitre que xiula penal. Penal!!! El jugador del Fermafix toca clarament la pilota, pero arrossega el jugador del Komak. L'arbitre no te dubtes, aquesta jugada si que la vist. Penal i punt. S'executa i gol. 2-1.
El joc del Komak es desferma i ara passen a dominar el partit. Amb una velocitat increible, arriben varies vegades a la porteria del Fermafix, pero sense fruits. Fins que arribar una jugada embolicada on despres d'una gran jugada del Komak, on un dels seus jugadors marxa de tothom, centra dintre del area i sol sense marcatge, arriba el 3-1. El Fermafix demana falta al considerar que un jugador del Komak agafa el numero 11 del Fermafix i es queda sol per marcar a plaer. Pero l'arbitre ja s'ha unit a la festa, i ni cas. Son els millors moments del Komak, que a la sortida d'un corner, i amb una jugada assajada durant molt temps, fan que el jugador numero 4 del Fermafix es fiqui la pilota dintre de la seva porteria. 4-1. El partit sentenciat. Llavors, l'arbitre del partit te un atac d'humilitat, i per compensar, explusa un jugador del Komak, per parlar amb el porter del Fermafix!!!
Aquesta situacio l'aprofita el Fermafix per fer el 4-2 i maquillar una mica el resultat.
Final de partit, tothom cap a casa a veure el Barça.

Be nois, ens trobem a la segona volta, us esperem amb amor i carinyo.

Una cosa mes, perdoneu els blaus que us hem fet, ja sabem que vosaltres nomes acaricieu amb tendressa, i que els blaus que portem nosaltres son fruit d'una partida de butifarra anterior al partit.

Salut companys!!!

Robinchel dijo...

Felicitats per la crònica Festuc!! Això si, no la comparteixo.

De totes maneres, proposo agermanament d'aficions per a la segona volta!