Primera victòria amb patiment fins al final

L'equip Banxui ha guanyat en el seu debut a la lliga Albalat per 5 gols a 4.
El partit, jugat al pavelló d'Alcoletge, ha tingut una primera part molt plàcida que ha acabat amb 4 a 1, gols marcats per Pite(2) i Eduard(2). En aquesta primera part a l'equip se li han vist molt bones maneres, una bona posició al camp, un bon toc, una bona sortida de la pilota i una bona basculació per tancar forats.

La segona part semblava que seguiria amb la mateixa tònica que la primera, amb un bon control del ritme del partit i esperant ben tancats a darrere. Per sorpresa de tots, un inesperat 4 a 2 ha donat ànims a l'equip local que fins llavors s'havia vist impotent. L'equip Banxui a partir d'aquest moment no ha sapigut controlar bé el ritme i la pressió per tot al camp imposats per l'equip rival, els quals s'han vist beneficiats per la baixa forma de la majoria del membres de l'equip que s'ha notat en aquesta segona part. Degut a això, una errada en els marcatges i un penalty han permès als rivals empatar el partit a 4 a falta de 6 minuts pel final.

Per sort per Banxui, amb el partit completament revolucionat, un tall al centre del camp ha permès a Pite anotar el 5 a 4 a dos minuts del final, firmant així un hattrick que el situa com a màxim anotador de l'equip. En la última ocasió del partit l'àrbitre ha concedit una falta indirecta a la frontal de l'àrea per als locals que ha acabat entrant a la porteria sense ésser tocada per ningú. L'actuació arbitral ha sigut força correcta durant el partit, però ha beneficiat a l'equip rival en les ocasions compromeses, cosa que ha fet exaltar a diversos components de l'equip.

Coses a millorar
En el partit s'han vist les mancances del Banxui F.C. al terreny de joc. Enumerem a continuació els aspectes a corregir per al proper partit:

1. Errades en defensa que suposen pèrdues perilloses. Entre elles evitar les passades transversals.

2. Desorganització de l'equip quan hi ha pressió rival. L'equip es bloqueja en aquestes moments. No hi ha sortida clara de la pilota.

3. Cessions al porter. Han suposat tres faltes indirectes a la frontal de l'àrea, que han acabat amb un gol.

4. Baixa forma de l'equip. S'ha notat a la segona part.