Molt de gimnàs en el darrer entrenament

L'entrenament del Banxui F.C. del dissabte 1 de setembre va resultar ser un entrenament molt pobre pel que fa a presència de jugadors de l'equip. Només l'Eduard, en Pana, en David i un servidor hi van ser presents en les instal·lacions del Joc de la Bola. Pel que fa a la resta de jugadors que no eren baixa per molèsties o per convocatòries internacionals, van preferir seguir la seva preparació quedant-se al gimnàs.

L'entrenament, que serveix per anar agafant forma i compenetració entre els diferents membres de l'equip, es va haver de realitzar forçosament amb la convocatòria a l'últim moment de joves promeses del filial. Entre ells cal destacar el turc Jason Biggokglu, un jugador amb gran potencial mediàtic, i el romanès Armeanu, aquest últim va celebrar fa pocs dies els seus 33 anys, però és un diamant amb brut que encara està per explotar.

Per una altra banda, dels jugadors del primer equip s'ha destacar el comportament de Jordi P. què comença a ensenyar les seves qualitats de golejador "matador". Encara queden tres setmanes per començar la competició i l'equip comença a donar bones vibracions.

Esperem que la presència de jugadors en la propera convocatòria sigui més important.

No hay comentarios: