Tancat per defunsió

Él títol del post es el que hauriem de penjar en un cartellet al Blog, ja que ningú hi posa res.

Jo us proposo redisenyar el blog, que aporteu idees, i penjar-lo el nou. Però per que un servidor amb la ajuda del raul ens currem un blog nou, demano idees i compromis de anar penjant entrades noves setmanalment cada un, sino això cada dia estar en més poc utilitzat... Mort!

Que us sembla?

Les idees poden ser de forma pública o de manera privada.

Jo crec que podriem fer seccions i que cada un penjes coses sobre temes aixì sempre hi haurien nous i diversificats temes.

6 comentarios:

Pite dijo...

ben dit xavi. Una cosa, algu sap kuan es el dinar aket k fa el montull kuan dona les copes?, es perk si us truca per demanarnos k asistim al sopar, k també li pregunteu quants gols a fet el pixixi de 2a, i si per quasualitat e estat jo(44 golets).
Res mes, a cuidarse gent

Iago dijo...

A mi em sembla bé redissenyar el blog
Jo proposo 3 seccions com a molt. (General, in-Giocco i Videos).

Aneu proposant i felicitats al Raul i Xavi pel Blog.

Iak

Robinchel dijo...

Com que tancat??? El blog està de vacances que també s'ho mereixia!!! Ja veureu com la temporada que ve tornarà a treure fum!!!

Un rentat de cara tampoc li aniria malament!

Força Komak i Força Roures i l'any que ve a primera!!!

Billy dijo...

A banda del blog de futbol, jo crec que estaria bé fer una secció del que més conegui cadascú, del seu àmbit professional. Així, si el Raul s' assabenta d' alguna proposta que ens pugui ser interessant de l' Ajuntament que ho pengi, els que treballem en entitats financeres el mateix (notícies, descomptes promocionals,etc) i així cadascú el que vegi que pugui ser interessant per la resta.

PD. Pite, és tant fàcil com agafar el telefon i trucar al Montull, li preguntes si ets pixixi i de pas, quan és el dinar. Ho penges al blog i ens ho fas saber.

Iago dijo...

això es totalment mort!!!!!!!!

Robinchel dijo...

R.I.P.

però la temporada que ve ho reviscolem, ja veureu ;)