Des de NY

Com va anar el partit ke no heu posat res!!! Suposo ke vam guanyar de golejada,n?

4 comentarios:

Robinchel dijo...

DESDE BCN:

Vam perdre tio... 5-3. Va ser un partit lamentable, però ara encadenarem 10 victòries consecutives!!!

Ei tio, currat una crònica o algo de les teves peripècies per Manhattan!!

Pite dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Pite dijo...

vam perdre 5-4 al final roby.
Partit lamentable en atac i molt justet en defensa
Des d'aquí ficaré els que hem semblen que van estar els errors del equip(des del meu punt de vista evidentment) a l'ultim partit,i que sestan produint durant tota la temporada pero que a lultimpartit es van multiplicar moltissim.

1: Després d'una jugada d'atac nostra que no acaba en gol, quan ells saquen de seguida i nosaltres ens intentem col·locar per defensar, ho fem bastants cops malament. M'explico: Si el ala dreta acaba la jugada a la banda esquerra, el ala dreta, defensara la seguent jugada per la banda eskerra, per cubrir els espais posibles(de calaix!)i el ala eskerra que a acabat de punta, no baixara a la banda eskerra sense mirar(sembla impossible pero u fem molts cops), pk estarem dos jugadors a la mateixa posicio, si no que es colocara a la posicio on falti el lloc per cobrir sigui de punta o de banda dreta depenent del el k jugava de punta on a acabat la jugada.
El defensa i el porter tambe an d'ajudar a col·locar.

2:Alhora d'atacar trobo que hem de moure mes la pilota deskerra a dreta i viseversa. Pk agafem la pilota en defensa fem un toc i la passem a la banda o al punta i aquest jugador ja directament sense pensar si es el millor ni res, ja tira cap endavant sense girarse enrera en cap moment per veure si hi ha un jugador desmarcat . Em de tenir mes cap i moure la pilota dun canto a un altre, pssant-li al pivot tornant pel central fins trobar espais. Quan el pivot rep la pilota, si té 3 tios darrera, que no sintenti girar(com va passar totes o quasi totes les vegades que va rebre el nostre pivot al anterior partit, sintentava girar i el 90% eren pilotes perdudes i contratacs), Els un-contra-un s'han d'intentar pero sempre que no hi hagi probabilitats de deixar l'equip en boles. Tenim molts jugadors ofensius i casi tots tenen la percepcio de quan agafen la pilota, sa dacabar la jugadanomes mirant endavant o se la xupen a muerte sense pensar i sense mirar la resta de companys(l'altre partit si us digues les vegades que va passar...). Hem de jugar més per l'equip, tocant i tocant i intentar driblar quan els i haguem obert espais, i quan no tinguin probabilitats de contrtac, i kuan intentem driblar un tio, si u tenim dificil hem de saber ser inteligents i girar el cap per mirar com estan els jugadors que estan darrera nostre(¿¿¿quants cops el roby te la cama preparada per fer un xut fort pero per no girarnos, no el veiem, i la xupem i ens peguen contratac???)
D'aquest tema podria parlar hores, i es un error que perdura desde fa molt temps i us juro k kuan jo e jugat darrera et sents impotent de veure k tens una opcio clara de gol pero perk uns companys dekip no alcen el cap de la pilota no la pots dur a terme.

Per mi aquests son dos errors importantissims k fem amb mes o menys quantitat al llarg de tots els partits.
Són ordres tàctiques que fins i tot els benjamins les fan be, i malgrat tot nosltres malament.( no es tracta de tenir mes qualitat o menos, es tracta de saber aprofitar tots els recursos tactics.) Hem d'aprendre a jugar i disfrutar del futbol sala i no surtir a jugar com si fos una pachanga i passar de tot.
Li hem de fotre mes coco al assumpte.

Aquest post no es per criticar, sino per fer veure als jugadors que partit rera partit fan els mateixos errors que siusplau s'en donguin compte, per la resta de companys.

PS I:Jo no m'excloc de cap dels errors.

PS II:Potser d'aqui una estona afegire alguna cosa mes...
Fins dissabte

XAvi dijo...

Ja veig ke sino hi ha un boig ke us crida des de la banda no acabaeu de reaccionar...

Jjejejeej!

;)