KOMAK 4 - BAR EL TEU ESPAI 3

Plantilla:

- Bilardini (1 golàs)
- Buki (porteràs)
- David (porteràs reconvertit a jugador, un crack)
- Edu (de p.mare)
- Joel (1 golàs)
- Pite (2 xixarros de crack)
- Roby (míster)

Afició (gràcies per venir!!):

- Mireia Tello (hat-trick)
- Montse Bosch (manita)
- Joan Mateu (doblete)

Equip: els putos cracks!!!

Partit molt intens amb només 6 efectius contra el Bar el Teu Espai, subcampió de la temporada passada a 3a! Els 6 jugadors del Komak es van deixar la pell a la pista, jugant d'una manera molt ordenada e intel·ligent al darrera i creant bones jugades de combinació a dalt per anar perforant la porta rival. Aquesta victòria, segona consecutiva (10 punts dels últims 12) ens permet escalar posicions i ja ser tercers, en posició d'ascens!

El proper partit és el divendres 19 de desembre a les 22:00 h contra els Faltats a l'exterior de Can Rúbies. No porten cap punt però no són dolents, l'any passat ens van guanyar! Cal que hi siguem tots i ens deixem la pell al camp perquè els darrers 3 punts per acabar la primera volta són d'or.

Jo no hi seré (tampoc podria jugar pel genoll). Albert Herrero també causarà baixa. De moment els jugadors convocats sou:

- Bilardino
- David (porteràs)
- Edu
- Fran
- Iagotron
- Joel
- Marc Borràs
- Marc Vila
- Pite
- Xavi (míster - jugador)

Sort a tots i a per la victòria!!!

5 comentarios:

Billy dijo...

Bon partit en termes generals d' un Komak que s' ha sabut imposar a les adversitats en forma d'absències de jugadors degut a lesions i sopars d' empresa i ha guanyat al Bar El Teu Espai merescudament.
Hem creat moltes ocasions de gol i tot i estar seriosos en defensa ens han marcat 3 gols en jugades aïllades. Gols, però, que han quedat en no res tenint en compte els nostres 4 xixarros.
D' altra banda, comentar que el Robi ha exercit d' entrenador intel·ligentment, reconduint a l' equip quan es perdien les posicions i animant constantment.
Final molt ajustat i com he comentat abans, victòria merescuda que ha de servir-nos per agafar confiança, guanyar el proper partit i acabar l' any en posicions d' ascens.
Fins al proper partit.

Pite dijo...

Simplemente macanudo

Tots molt bé en linies generals, jo crec k ens em merescut guanyar, tot i que als ultims 5-10 minuts, els nervis ens han pogut, i un gran alberto ens ha salvat.

Mark dijo...

Enhorabona a tot nois!!!!! Quan vaig parlar amb Rob i m'ho va dir, em va donar una alegria que no esperava per tots els esdeveniments que teniem en contra.
I que sapigueu que al sopar del Komak es va vindrar per la vostra victoria, jeje.
Com he dit abans felicitats per la victoria i gràcies per l'esforç que vau fer tots plegats.
Ens veiem companys!!

Francesc dijo...

Felicitats equip!!!!

Gran victòria èpica. Amb aquesta victòria ens n'anem cap a dalt.

Per cert, quan és el proper partit?

Iago dijo...

Molt bé que cracks.
poseu la classificació per al proper partit de divendres.
Ei que la gent digui si vindrà o no al partit. Jo depén de si hi ha gent vindré o no.