ESTRUCTURAS NIETO 5 - KOMAK F.C. 7

Victòria èpica d'una plantilla en quadre pels pocs efectius i les lesions contra uns rivals de molta qualitat, però que han arribat a fer ús de la violència per tal d'intentar guanyar.

Jugadors:

- Edu (1 gol)
- Fran (1 gol)
- Joel
- Marc Vila
- Pite (4 gols)
- Roby (1 gol)
- Xavi (porteràs!)

Afició:

- Mercè
- Neus

Gràcies sempre per venir!! Sou un element clau en la victòria, el jugador número 6!!

Avui tots hem jugat molt bé, en el pla individual i col·lectiu. A pesar de que la majoria de gols han estat gràcies a accions personals, hem guanyat perquè hem sapigut jugar com a l'equip que som, un bloc compacte i ordenat, ben posicionats i tocant la pilota amb seny, endavant i endarrera, sense jugar de manera egoista.

Cal destacar el gol sempre vital i la constància de l'Eduard, les pallises que ha rebut el Fran, de les que sempre s'ha aixecat per tornar a donar-ho tot, que per fi Joel s'hagi deixat d'excuses i hagi vingut a ajudar a l'equip i a sumar (me n'alegro molt!), la gran actuació del Xavi a la porteria (no es pot demanar més!), l'entrega a pesar del dolor del cop que ha rebut el Marc, la samba del Pite, que ens permet optar a guanyar tots els partits (4 gols!!) i el sacrifici per part meva (no està bé dir-ho però...jeje) que a pesar de tenir el genoll fotut he fet el que he pogut (ara vaig coix..).

Del que més content estic és de que hem sapigut jugar amb cap, de manera ordenada, buscant l'interès de l'equip en comptes del propi, i que a pesar de les provocacions ens hem mantingut al marge.

Espero que aquest partit sigui el punt d'inflexió que ens permeti amar escalant posicions a la taula!!!

Força Komak, i escriviu algo que ja toca!!! Ens veiem!!

9 comentarios:

Francesc dijo...

Gran partit, equip!!!. Eren millors que nosaltres però quan s'ha començat a escalfar la cosa se n'han anat del partit. Com diu el Roby s'ha de mantenir el cap fred en aquestes situacions.

Gràcies Pite pel partidàs que has fet. El millor partit de la temporada amb un quattrick.

Pite dijo...

Gran victoria sobre un rival molt bo. Gracies pel comentari Cesc i Roby, la veritat es que me va sortir un bon partit, però no sóc l'unic que va jugar un gran partit.
Per a mi la clau es que a l'hora de defensar, defensavem com a un bloc no deixan masses espais al rival, i excepte al principi de la 2a part q ens van fer 2 gols amb un tres i no res les seves oportunitats no van ser gairé clares. També destacar el Xavi de porter que tot i que li tocava el sol de cara(vaya putada) va fer més d'un "paradón" que ens va salvar. Alu sapalgo del proximpartit? quan es icontra qui?

Robinchel dijo...

El proper partit és el divendres dia 12 per la nit! Crec que contra el Bar El Teu Espai. Ens queden dos partits per acabar la volta i crec que els 2 són e divendres nit, els divendres 12 i 19. Jo el divendres 19 no hi seré, ja ho aviso amb antel·lació. Hem d'intentar guanyar-los els 2!!!!

Edu dijo...

Bona crònica Roby, encara que trobo q has estat massa benèvol amb el nostre rival (que no mereix estar en aquesta lliga). Hem demostrat q aquest any podem aspirar a tot si fem pinya com ahir, deixant-nos de picabaralles entre nosaltres. Enhorabona a tots!

XAvi dijo...

Vaya Poker Pite!!!!!

Un gran partit de equip, si senyor!

Crec que sou massa bons amics dient que he aportat res a la porteria, jo crec que amb prou feines estava dret, però merci amics!

Lo millor del partit per a mi a sigut la serenitat del joc, canviant de banda, tocant-la i sense aventures absurdes. Un 10 nois!

Ara els que tornin a les convocatories hauràn de esforçar-se, la titularitat va cara!

Marc com estas? I els altres? Jo he patit agulletes fins aquest mati, ara ja començo esta millor.

The Fatkeeper!

Pite dijo...

Tots sabeu del meu compromis amb l'equip, per aixo aviso amb antelació els partits que fallaré segur, per examens.
Seran:

Bar Cappont - Komak (24-01-09)
Piscinas - Komak (01-02-09)
perruqueria class - Komak (07-02-09)

Robinchel dijo...

Vamos, que fallaràs contra els 3 gallitos de la lliga.

Doncs Pite, que sàpiguis ue per a aquests partits hi haurà un cotxe llançadera, amb un servei millor que l'Avant, porta a porta, així que ja no tens excuses per a no venir, a no ser que t'en busquis una de millor.

Ja pots entrenar que et toca jugar, jeje!

Mark dijo...

Enhorabona a tot l'equip, m'hau donat una bona alegria quan he obert la pàgina. Espero que puguem seguir aixi. I gràcies pel partidàs.

Iago dijo...

Que cracks!!!
S'ha de fer tot el possible per a que aquesta gent no pugui tornar a jugar. Aquesta violència en un esdeveniment esportiu és intolerable.