Dimiteixo

Sento comuncar-vos que dimiteixo com a responsable del equip davant la organització. Després de la discussió acalorada d'avui amb el Montull lo millor es que algu altre sigui qui doni la cara per l'equip si no tindrem problemes, crec.

Com sabeu vai de cul amb la feina, i ara mateix s'hem fa una montanya haver d'estar pendent de que li rota o quina en fa el mr. nazi montull. Es un caxondeo i ja n'estic cansat. L'amic Ruben s'ha prestat a rellevar-me en el càrrec, cosa que li agreixo moltissim, no t'ho pots arribar a imginar ruben...

En quansevol cas no defugeixo les responsabilitats de capità l'únic que prefereixo passa el relleu al roby i al ruben posicionan-me com el tercer capita, en ves del primer (no per carrec, que no mo tinc cregut, sino per responsabilitat).

De fet, es una de les coses que ja es va parlar. L'apartat economic també intentare que quedi traspassat al roby a partir d'aquest cap de setmana a molt tarda dilluns.

Tots sabeu que hi he dedicat moltes hores i esforços a aquest equip, i amb el volum de curro que tinc ja no tinc el mateix temps que temps enllà. Segueixo tenint la mateixa il·lusió amb l'equip, simplement hem retiro a un segon pla.

Espero que entre la implicació de tots poguem ajudar al Roby i al Ruben no es cremin i puguin desempenyar les seves funcions de la millor manera.

Una altra vegada gracies als dos.

Una abraçada a tots. Xavi

No hay comentarios: