Quina lliga escullim?

Nois, estoi hasta los huevos! Ha sigut realment dificil trobar les putes lligues, quina poca informació!

Però al final ho he trobat, ja us anticipo que hi ha diferencia de preu.

Lliga Arnau profesionals:


1) FER LLISTAT DE LA PLANTILLA: La plantilla quedarà tancada no podent entrar així ningun mes en cap fase de la competició.
2) ELEGIR UN CAPITÀ: Qui serà el màxim responsable de l’equip i l’únic interlocutor amb l’organització i l’àrbitre.
3) Fer constar 1 telèfon de contacte del capità.
4) 1 FOTO TIPO CARNET DE CADA JUGADOR ( NO VALEN FOTOCOPIES ): Al darrera de la foto s’haurà d’anotar: nom, cognom, i equip al que pertany. Només els jugadors que no van entregar foto i per als nous.
5) 30 EUROS PER JUGADOR ( PER TOTA LA TEMPORADA )

6) Queda per comfirmar l'horari. En principi entre setmana a partir del gener. Nits 8-11 (estic esperant que me truquin).

7) Plaç d'inscripció: Dia 20 d'Agost.

8) Futbol 7

9) La lliga comença mitjans de gener, principis de febrer.



Lliga Afusa (o Albalat)
1) Són tres categories, queda una sola plaça en la tercera divisió. En cas que aquesta plaça es cobreixi, es farà una llista d'espera de 6 equips, quan es completi la llista entrariem directes a la 3 divisió (per si no ens decidim a temps)
2) Suposant que siguem 10 al equip la inscripció per persona val 150 euros (d'aquets calers se suposa que algo ha de sobrar, ja que no crec que guanyem la copa).
3) Fer constar 1 telèfon de contacte del capità.
4) 1 FOTO TIPO CARNET DE CADA JUGADOR ( NO VALEN FOTOCOPIES ): Al darrera de la foto s’haurà d’anotar: nom, cognom, i equip al que pertany. Només els jugadors que no van entregar foto i per als nous.
5) Futbol-sala
6) En aquesta lliga les targetes porten suspensió en partits, i si et treuen una targeta val pasta 1,80 la targeta groga i 2,50 la targeta roja. Es passen comptes a final de temporada.
7) Horari: Divendres de 8-11, Dissabte i Diumenge tarda. Els divendres ja està complert. Com funciona, cada equip seleccionar un camp i un horari (del que quedi lliure) i allí juga com a local, d'aquesta manera s'assegura la meitat dels partits en horari desitjat, l'altra meitat dels partits et pot tocar en divendres, dissabte o diumenge, segons el que hagi escollit el rival. Hi han 3 camps, 2 a can rubies (prop de la wonder), i un a Torrefarrera.
8) ELEGIR UN CAPITÀ: Qui serà el màxim responsable de l’equip i l’únic interlocutor amb l’organització i l’àrbitre.
9) La lliga comença el 23 de setembre fins al febrer. Després comença la copa a partit únic.
Jo per mi m'apuntava a les 2! A pinyon i aixì juguem fins al juny. Més o menys quan acabi una comença l'altra.
Que us sembla!

No hay comentarios: