Fixatges!

Rubén Garcia i David Villagrasa (Bili) firmen pel conjunt lleidatà. Dos jugadors que aportaràn solidesa al joc. Destinats a aportar aire a un equip en baixa forma, els dos esportistes firmen amb la il.lusió de començar a formar un equip guanyador que si no aquesta en properes temporades es marqui com a fita aconseguir titols per la entitat.

El patrocinador de l'equip, Xavier Barata, Responsable creatiu del grup Banxui, deia: "Són dos bones incorporacions i no tan sols per la qualitat técnica sino per la experiéncia en les competicions que disputarem, en Ruben després de ser internacional per la selecció de Lleida, ha jugat en equips de rellevancia de la ciutat avanç de marxar a jugar a Pamplona, en Bili en canvi ha jugat tota la seva trajectoria en tornejos locals, com la Lliga Arnau Professionals, fet que ens aportarà experiència i sabis consells del rivals que ens esperen".

A part d'aquestes incorporacions ara el club centra els seus esforços en fitxa un davanter, el qual pordria arribar amb la lliga començada, es parla de que el club ha enviat els seus observadors fins a les antipodes, on segueixen un davanter alt i espigat amb el dó de l'oportunisme. En paraules de l'entrenador: "El perfil de davanter que busquem es com en Roy Makay, però a un preu més assequible pel club." D'altra banda el club també s'ha estat movent per la ciutat de barcelona on s'especula que podrien arribar de 3 a 4 fitxatxes.

No hay comentarios: