Entrenament dissabte 1 a les 18:30

Convocatoria del segon entrenament de F.C.Banxui-Intergestion.


Dissabte 1 a les 18:30 al joc.

Comfirmeu assistencia en el post i siusplau aviseu a tothom de l'equip quan els veieu.

Baixes:
Juan Palacios ( mal d'ull)
Alberto Herrero (Willy Fog volta pel món)
Rubén Garcia (stage in France)
Xavier Barata (stage in Burgos)

Deures pel pròxim entreno

Practica els següents malabarismes!




Entrenament Diumenge 26 11:30 mati

Convocatoria del primer entrenament de F.C.Banxui-Intergestion.

Diumenge 26 a les 11:30 del matí al joc.

La convocatoria es fa el diumenge degut a que el dissabte hi ha moltes persones que no poden quedar.


Comfirmeu assistencia en el post i siusplau aviseu a tothom de l'equip quan els veieu.

Baixes: Juan Palacios ( mal d'ull)
Alberto Herrero (Willy Fog volta pel món)
Rubén Garcia (stage in France)

Plantilla final

Comfirmar que ja sóm oficalment un club i que estem inscrits en la tercera divisió de la lliga Afusa.
L’equip final està compost per 12 integrants:

Marc Borràs
Jordi Panades
David Martinez
Juan Palacios
Francesc Llobera
Pite
Joel
Jordi Robles
Rubén Garcia
Xavier Barata
Alberto Herreo
Eduard

Robyn de los bosques en el moment de tancar el contracte.

Nou patrocinador de l’equip!

Intergestión signa com a nou patrocinador de F.C. Banxui. L’assessoria presidida per Rosa Maria Salmerón ha mostrat la seva satisfacció amb l’acord aconseguit: - “Volíem estar al costat de l’equip i recolzar-lo. Ens sentim part del projecte i volíem estar fins-hi tot en el camp. A partí d’ara sóm F.C.Banxui-Intergestion! Cal dir que no tenim intensions de entrar en la directiva, tots juguem en el mateix bàndol.”

Palacions Firma!

Después de numerosos obstáculos en la negación, Banxui ha conseguido limar las diferencias económicas, consiguiendo una buena financiación por parte de Amanides Argal, y firma así al todopoderoso Palacios, no es el cotizado jugador de Boca Juniors, sino el aclamado jugador de los veteranos Juan Palacios del joc. Sin duda todos los aficionados se llenan de ilusión con este gran jugador. Su avanzada edad y su prominente barba hacen que se consiga una opinión errónea, quizá hace olvidar-se de el jugador que fue, pero los grandes nunca mueren…

Después de su exitosa tapa en las filas del C.E.Episcopal, decidió emigrar más al norte, allí no tuvo suerte con los resfriados que le apartaron continuamente del joc, y poco a poco se fraguo un retirada prematura.

Unos años después, ha decido volver por la puerta grande, así que lleva unos meses poniéndose a punto y participando en varios torneos de padel, en el último trofeo superó en semifinales a Alejandro Agag y en la finalísima a Jose Mari Aznar, a pesar de jugar con los sociatas del valle hermoso.

Jugador, equipo y directiva se siente muy contentos en el comienzo de esta nueva etapa.

A pagar!!!!!

S'ha de ingressar avanç de dilluns el mati 140 € a la següent compta:

0081 5398 79 0001009401

Siusplau posar nom i cognoms

Concepte: Pago inscripció

Només ens guarden la plaça fins dilluns aixì que no us encanteu que ens hi va a tots!

S'ha de enviar-me el dni fotocopia o escanejat i els ke no estiguin donats d'alta al blog com a usuaris ke hem donin el seu mail a la direcció: xavier@banxui.com

Banxui quiere incorporar 2 cracks però mantiene diferencias


Diferencias en las negociaciones són lo que impide al club anunciar a bombo y platillo las incorporaciones de Juan Palacios y Iago Llobera.

Según las informaciones que han llegado hasta nuestra redacción en el primer caso hoy mismo se podria llegar a un acuerdo entre las partes, problemas en la financiación de los pagos separavan al jugador de firmar por el nuevo club: " Estoy pelado, però me ilusiona el proyecto y esta es mi primera opción aunque no puedo impotecarme por ello, espero que encontremos una solución, decía Juan Palacions".

Los aficionados del equipo apinaban a la salida del entrenamiento acerca este caso: "Que se deje de tonterias y que se rasque el bolsillo como los demas, nos comentava Moreno". "Lo que pasa que està gordo y no corre, que enseñe que tiene un par y pueda aportar cosas al equipo, decía Ronaldo Luis Nazário de Lima ". "Sera un buen refuerzo para el equipo y demostrara que es el mejor, va a volver a ser el número uno, nos comentaba Marta del Rio".


Por otro lado parece que las negociaciones con Iago Lloberas se complican. Ayer por la noche un comunicado en la pagina web del actual equipo del jugador, Australian Shark's United, anunciaba que se habían roto las negociaciones. Su presidente, añadia a la salida del club, es irrisorio lo que nos ofrecen si no nos ofrecen dinero que no nos molesten más, no le vamos a dar la carta de libertad! presidente d¡de ASU, Tiburon tigre".
El propio jugador no esta forzando la salida del club, "Tengo contato hasta el més de noviembre, no tengo prisa por firmar por nadie todavia, comentaba Iago Lloberas".

Tiburon Tigre, presidente de los Australian Shark's United


La falta de implicación en las negociaciones del jugador de los Shark's dificulta las negociociciones, a pesar de ello el club sigue trabajando en su incorporación.

El staff técnic practicament tanca la plantilla

Després d'unes hores de incertesa la directiva del F.c.Banxui tanca els següents fitxatxes:

Jordi Robles

Joel

Fran Llobera

Pite Llobera

Carlos (Robles cousin)

Eduard

Possibles incorporacions

Iago t'apuntes?

Don puma, no ens fallis, saps que disfrutaràs...!

Roby, comptem amb tu no? Vas dir que si que et volies apuntar, i si la lliga es en cap de setmana de puta mare, podràs jugar casi tots els partits!

Netol, el hombre gol! Te apuntas no? Aixì tens una excusa per baixar amb la moto ;)

Buckanan eres el fixage de invierno! Berthus, comptem amb tu per la segona volta?

Mathew suposo que no tens pensat tornar a viure per aqui encara,n? Si vens avisa i apunta't

Billi el teu colega casi segur, es segur ja?

Iago, el fran i el pite s'apuntarien? Comental-s'hi !

El Visturi queda descartat, finalment a rebutjat la nostra oferta, ja que l'Alpicat li ha fet una oferta econòmica molt superior, es veu que la comprat un rus i l'home està rebentant el mercat!

El club que obert a noms futuribles.

Plantilla Actual

Jordi Panades

David Martinez

Marc Borras

Rubén Garcia

David Villagrasa

Xavier Barata

Alberto Herrero (Willy Fog, s'incorpora a partir del 15 de decembre)

Albert Farre

Fixatges!

Rubén Garcia i David Villagrasa (Bili) firmen pel conjunt lleidatà. Dos jugadors que aportaràn solidesa al joc. Destinats a aportar aire a un equip en baixa forma, els dos esportistes firmen amb la il.lusió de començar a formar un equip guanyador que si no aquesta en properes temporades es marqui com a fita aconseguir titols per la entitat.

El patrocinador de l'equip, Xavier Barata, Responsable creatiu del grup Banxui, deia: "Són dos bones incorporacions i no tan sols per la qualitat técnica sino per la experiéncia en les competicions que disputarem, en Ruben després de ser internacional per la selecció de Lleida, ha jugat en equips de rellevancia de la ciutat avanç de marxar a jugar a Pamplona, en Bili en canvi ha jugat tota la seva trajectoria en tornejos locals, com la Lliga Arnau Professionals, fet que ens aportarà experiència i sabis consells del rivals que ens esperen".

A part d'aquestes incorporacions ara el club centra els seus esforços en fitxa un davanter, el qual pordria arribar amb la lliga començada, es parla de que el club ha enviat els seus observadors fins a les antipodes, on segueixen un davanter alt i espigat amb el dó de l'oportunisme. En paraules de l'entrenador: "El perfil de davanter que busquem es com en Roy Makay, però a un preu més assequible pel club." D'altra banda el club també s'ha estat movent per la ciutat de barcelona on s'especula que podrien arribar de 3 a 4 fitxatxes.

Quina lliga escullim?

Nois, estoi hasta los huevos! Ha sigut realment dificil trobar les putes lligues, quina poca informació!

Però al final ho he trobat, ja us anticipo que hi ha diferencia de preu.

Lliga Arnau profesionals:


1) FER LLISTAT DE LA PLANTILLA: La plantilla quedarà tancada no podent entrar així ningun mes en cap fase de la competició.
2) ELEGIR UN CAPITÀ: Qui serà el màxim responsable de l’equip i l’únic interlocutor amb l’organització i l’àrbitre.
3) Fer constar 1 telèfon de contacte del capità.
4) 1 FOTO TIPO CARNET DE CADA JUGADOR ( NO VALEN FOTOCOPIES ): Al darrera de la foto s’haurà d’anotar: nom, cognom, i equip al que pertany. Només els jugadors que no van entregar foto i per als nous.
5) 30 EUROS PER JUGADOR ( PER TOTA LA TEMPORADA )

6) Queda per comfirmar l'horari. En principi entre setmana a partir del gener. Nits 8-11 (estic esperant que me truquin).

7) Plaç d'inscripció: Dia 20 d'Agost.

8) Futbol 7

9) La lliga comença mitjans de gener, principis de febrer.



Lliga Afusa (o Albalat)
1) Són tres categories, queda una sola plaça en la tercera divisió. En cas que aquesta plaça es cobreixi, es farà una llista d'espera de 6 equips, quan es completi la llista entrariem directes a la 3 divisió (per si no ens decidim a temps)
2) Suposant que siguem 10 al equip la inscripció per persona val 150 euros (d'aquets calers se suposa que algo ha de sobrar, ja que no crec que guanyem la copa).
3) Fer constar 1 telèfon de contacte del capità.
4) 1 FOTO TIPO CARNET DE CADA JUGADOR ( NO VALEN FOTOCOPIES ): Al darrera de la foto s’haurà d’anotar: nom, cognom, i equip al que pertany. Només els jugadors que no van entregar foto i per als nous.
5) Futbol-sala
6) En aquesta lliga les targetes porten suspensió en partits, i si et treuen una targeta val pasta 1,80 la targeta groga i 2,50 la targeta roja. Es passen comptes a final de temporada.
7) Horari: Divendres de 8-11, Dissabte i Diumenge tarda. Els divendres ja està complert. Com funciona, cada equip seleccionar un camp i un horari (del que quedi lliure) i allí juga com a local, d'aquesta manera s'assegura la meitat dels partits en horari desitjat, l'altra meitat dels partits et pot tocar en divendres, dissabte o diumenge, segons el que hagi escollit el rival. Hi han 3 camps, 2 a can rubies (prop de la wonder), i un a Torrefarrera.
8) ELEGIR UN CAPITÀ: Qui serà el màxim responsable de l’equip i l’únic interlocutor amb l’organització i l’àrbitre.
9) La lliga comença el 23 de setembre fins al febrer. Després comença la copa a partit únic.
Jo per mi m'apuntava a les 2! A pinyon i aixì juguem fins al juny. Més o menys quan acabi una comença l'altra.
Que us sembla!

Welcome to the Soccer World!

Dono el tret de sortida a una nova secció del blog. On només es pot parlar de fútbol, com totes les seccions del blog el lado oscuro estàn preparades per la difamació gratuïta, això si sempre en termes de broma i xirinola. Aixì que ningù es prengui molt a la valenta els continguts. Es tracta d'aconseguir treure una rialla, rienos de nosaltres mateixos o dels altres.

En aquest blog es pot difamar, especular i llença calumnies del món del futbol i dels integrants del F.C.Banxui. La direcció del blog, presidida per mi mateix, es reserva el dret de sencura a rallades i paraules fora de tó, amb l'únic fi exclusiu d'aconseguir fair play.

Amics benviguts al blog de F.C.Banxui!

Xutala por el ojete manolete!


Per inaugurar oficialment el blog pujo una escena on varis membres del blog practicavem una part important del futbol: el fanatisme!











Xavi