Proper partit, Diumenge 14 a les 10:00 h a Can Rubies

Hola futboleros!!!

Com anem? Jo per Barcelona descansant després de venir de curs de guitarra (m'he apuntat aquest quatrimestre per veure si faig algo de bo!). Aquesta tarda he parlat amb el gran capità i m'ha comentat que aquesta setmana juguem el Diumenge a les 10:00 h a Can Rubies. Per tant hem dit de quedar a les 8:45 (sisi, de diumenge, però no hi ha una altra...) al pàrking, com sempre, per arribar una estona abans i escalfar. Ja sabeu que fins a les 9 no sortirem, però intentem ser puntuals.

No és un equip professional però si volem mantenir la ratxa triunfal que portem intentem evitar en la mesura del possible els excessos del dissabte (va per tots, ok!).

Jeje, doncs res més, el diumenge ens veiem i que guanyi el millor, és a dir, BANXUI!!!!!!!!!!!

5 comentarios:

Pite dijo...

Ben dit Rob que guanyem naltres, jeje. Weno si es juga diumenge aixi podras vindre tu no? que necesitem el pilar defensiu, jaja. Weno doncs fins diumenge, jo que el dissabte volia sortir...

PS: el partit es a dins o a fora?

XAvi dijo...

Tornem a jugar al pabello, es partit a casa i la següent setmana juguem contra la penya blaugrana a la pista de gespa artifical de fora.

endavant equip!

Pite dijo...

i contra ki juguem aquesta semana, u sas?

Francesc dijo...

Borràs, d'aqui una setmana et vull amb molta forma. Si cal anar dopat s'hi va.

Ja saps contra qui toca jugar i quins pantalons s'han de portar.

Mark dijo...

Fran, d'aqui una setmana tingui forma o no sortiré amb una motivació que no meu vist mai fins ara, això segur. I pel que fa a la forma ja procuraré agafarla a saco durant la setmana per guanyar i fer-li algun gol a la penya blaugrana que per mi això no te preu, jeje. Venga, Visca Banxui/Intergestion!!!!

PD:Amb qui juguem diumenge capi?